Nycklar och kodlås

Kungsbacka BHK har haft stora problem med ovälkomna påhälsningar i klubbstugan. Vi har blivit av med både pengar och våra pistoler. Därför har nu vår ytterdörr blivit utbytt mot en säkerhetsdörr med kodlås. Kodlås kommer också att finnas på bommen som nyligen blivit uppsatt på klubben.

För att erhålla kod till klubbstugan måste du lämna in din gamla nyckel till Solveig. Kod erhålls sedan av Yvonne Lengfelt. Läs mer i dokumentet nedan. Depositionsavgiften är fortsatt 120kr. Betalas till Kungsbacka BHK’s Plusgiro: 294534-3. Märk inbetalningen med kodlås och ditt namn. Dessutom tillkommer 2 städdagar/år.
Regler för kodlås till klubbstugan finns här!

Klicka här för att kontakta Yvonne om du vill ha kod till klubbstugan.

Christer

Tyvärr inte uppväxt med hundar men "lånade" andras hundar för att rasta och samtidigt förstå mig på inlärning, allt på ett amatörmässigt plan. Efter 2009 fick jag insikt i inlärandets magiska värld då jag utbildade mig till allmänlydnadsinstruktör på Kungsbacka Brukshundklubb. Sedan dess har jag anordnat ett antal kurser och jag tycker det är lika roligt varje gång. Alla dessa härliga elever med deras intressanta frågor och alla fantastiska hundar och deras personlighet.