Bli Medlem

Medlemsavgifter 2022

Ordinarie medlem – 585kr (185kr till KBHK / 400kr till SBK) 
Klicka här för att registrera dig!

• Är du under 25 år? Bli medlem hos Sveriges Hundungdom och välj Svenska Brukshundklubben som din specialklubb.  Du får då två medlemskap i ett. Du registrerar ditt medlemskap här:
https://hundar.skk.se/Medlemsguiden/
Välj en lokal hundungdomsklubb nära dig och sedan Svenska Brukshundklubben som din specialklubb.

Familjemedlem – 140kr Ange alltid huvudmedlemmens medlemsnummer (6 siffror)  i SBK.
Ungdomsmedlemskap i Sveriges Hundungdom räknas inte som huvudmedlem och familjemedlemskap kan därför inte kopplas till det.
Klicka här för att bli familjemedlem! Du blir registrerad när medlemsavgiften är klubben tillhanda.

Redan SBK-medlem – Om du redan är ansluten till SBK genom rasklubb/annan brukshundklubb kan du bli ordinarie medlem hos oss i Kungsbacka genom att endast betala vår lokala avgift som är 185 kr. Det gör du via SBK. Så här skriver SBK på sin hemsida:

“Gå med i en klubb till
Om du redan är medlem hos SBK, men vill gå med i ytterligare en klubb, kan du göra det via det digitala formuläret också. Observera dock att aviseringssumman som visas innan du slutför din anmälan är högre än summan du kommer bli aviserad. Det beror på att vår medlemssystem inte känner av att du redan har betalat förbundsavgift med ditt tidigare medlemskap, förrän din nya anmälan är slutförd.”

SBK:s digitala formulär hittar du här


Medlemskapet administrerar du själv. Byte av adress, utskrift av medlemskort och avslut av medlemskap. Skapa inloggning på Mina sidor för att kunna göra detta. 
Klicka här för att skapa inloggning!

Frågor om medlemskap besvaras av vår kassör Catharina Rautelius