“Duktig Hund!”

“DUKTIG HUND!”
SBK´s koncept ”Duktig Hund!” lanseras nu på Kungsbacka Brukshundklubb!

Övningarna och pedagogiken ger hunden en allsidig utbildning men framför allt skapar alla träningstillfällen kontakt och samarbete! Vi vågar påstå att en eller flera ”Duktig Hund!”-kurser i kombination med träning och med stöd av appen hemma skapar framgång! Oavsett om man vill ha en fantastisk samvaro i vardagen tillsammans med sin hund eller om man har som mål att börja med en hundsport och tävla. Duktig Hund!” inspirerar till hundträning och medverkar till att vi får fler duktiga och välfungerande hundar i samhället.


”Duktig hund!” består av flera delar:

Appen ”Duktig Hund!” som finns att ladda ner på AppStore och Google Play. Den innehåller pedagogiska filmer i kategorin Introduktion, Valp, Vardagslydnad och Aktivering. Filmerna är grundläggande, korta och informativa och de flesta har tydliga steg för steg instruktioner hur man lär in olika övningar. Några av filmerna är övergripande och sammanfattar viktiga ämnen såsom inlärning, hundspråk, stress och hundens behov. Filmerna är mellan tre och fem minuter långa och det är lätt att backa tillbaka och repetera.
Ladda ner här

”Duktig Hund!” kurser
som baseras på övningarna och pedagogiken i appen. Med hjälp av appen får deltagarna ett ovärderligt stöd när de tränar hemma. Dessutom är det lätt för alla i familjen att engagera sig i hundens träning. När alla använder samma pedagogik blir träningen både lättare och roligare.


Diplomering av ”Duktig Hund!” Det finns olika sätt att bli diplomerad “Duktig Hund!”. Hunden diplomeras efter kunskapsnivå. Lättaste nivån är grön och svåraste är svart.

Läs mer

Kommande evenemang