Julkalender – KBHK Ungdom

Nu lackar det mot jul och så klart ska KBHK Ungdom ha sin alldeles egen julkalender med fina priser ifrån Dogman.
Varje dag kommer vi att presentera en ny utmaning ifrån appen Duktig Hund och du har hela dagen på dig att ladda upp en film där du utför utmaningen.  Dogman kommer att utse vinnare och priser hämtas hos Dogman i Kungsbacka.
Man filmar ett bidrag utifrån sin nivå och vi premierar inte bara den som utför utmaningen bäst utan även glatt humör, goda försök och härligt samarbete mellan hund och förare. Någon kanske har övat på ett trix jättelänge medan andra står i startgroparna, men det spelar ingen roll. Det viktigaste är ju faktiskt att vi har kul! Man måste inte ha appen Duktig Hund för att vara med, utan man kan utföra utmaningen ändå, men appen är väldigt bra och förklarar utförligt hur man lär in allt ifrån vardagslydnad till trix på ett pedagogiskt och bra sätt.

Läs mer om appen Duktig Hund och hur du även kan diplomera din hund på https://www.kbhk.se/hundkurser/duktig-hund/

För att medverka ska du vara mellan 6-25 år och någon i familjen ska vara medlem i KBHK. Utmaningar och vinnare presenteras på vår Facebook-sida KBHK Ungdom. Då det finns en yngre åldersgräns för Facebook är det helt ok om förälder eller annan vuxen laddar upp bidragen.

Kommande evenemang