BildrullenNyheter

Projekt inomhushall

Planerna med inomhushall fortskrider och under våren och sommaren kommer du att stöta på olika insamlings-aktiviteter. Håll utkik! Det kommer bli superkul och vi behöver ert deltagande och engagemang. Först ut är en träningstävling i Freestyle och HtM den 5 maj.
I veckan drog vi också igång fyra olika arbetsgrupper.

En arbetsgrupp ”Ansökningar” handlar om bygglov, offerter, ansökan till allmänna arvsfonden etc. Sammankallande för den gruppen är Karin Höök. Övriga deltagare är Torun Bergendahl, Andrea Friis, Mayya Bandenius och Emma Sundström.

Nästa arbetsgrupp är Sponsorgruppen som har till uppgift att säkra upp finansiering. Denna grupp riktar sig främst mot företag. Sammankallande är Alexandra Karlsson. Övriga deltagare är Isabelle Bellarp och Karin Höök.
En tredje arbetsgrupp som också arbetar med finansiering är gruppen som vi kallar Events som anordnar träningstävlingar, öppet hus, lotterier och café. Även i denna grupp är Alexandra Karlsson sammankallande. Övriga deltagare är Torun Bergendahl, Tina Grahn, Mayya Bandenius, Ester Andersson och Isabelle Bellarp.
Den fjärde gruppen ligger än så länge i vila och är vår byggnadsgrupp. Sammankallande är Andrea Friis.
Vill du vara med i någon av våra grupper eller har idéer eller kontakter? Hör av dig till sammankallande för respektive grupp eller maila till kontakt@kbhk.se

 

Kommande evenemang