Kurser anordnade av utbildningssektionen

Här publicerar vi kurser för våra hundägare men även utbildningar för våra instruktörer.

Om du inte kan hitta en kurs som passer dig just nu så kan du anmäla ditt intresse i menyn här ovan så får du information när någon kurs du är intreserad av anordnas av klubben.

Du får även vårat nyhetsbrev där vi berättar om andra roliga och intressanta saker som händer på klubben.

Christer

Tyvärr inte uppväxt med hundar men "lånade" andras hundar för att rasta och samtidigt förstå mig på inlärning, allt på ett amatörmässigt plan. Efter 2009 fick jag insikt i inlärandets magiska värld då jag utbildade mig till allmänlydnadsinstruktör på Kungsbacka Brukshundklubb. Sedan dess har jag anordnat ett antal kurser och jag tycker det är lika roligt varje gång. Alla dessa härliga elever med deras intressanta frågor och alla fantastiska hundar och deras personlighet.