En annorlunda valpkurs

När hunden fortfarande är valp behövs inget koppel vid träning i en trygg miljö. Under denna kurs arbetar vi med glad och lekfull inlärning, och alltid utan koppel!
Genom lek och belöning lär sig valpen nyttiga kommandon som ”sitt”, ”ligg”, ”sitt kvar”, att hälsa fint, att förhålla sig lugn, att bli hanterad, komma på inkallning och mycket mer.
Kursen hålls mestadels inomhus i uppvärmd lokal.
Om du är intresserad av en valpkurs med mycket glädje, godis, lek och beröm – och utan koppel – välkommen att anmäla dig via mail till utbildning@kbhk.se !

Första tillfället är teori utan hund men under övriga tillfällen tränar vi hundarna aktivt fram till kl 19:30, därefter finns tid för frågor och allmän diskussion om hundar fram kl 20:00.

Anmälan till kursen gör du här…

Christer

Tyvärr inte uppväxt med hundar men "lånade" andras hundar för att rasta och samtidigt förstå mig på inlärning, allt på ett amatörmässigt plan. Efter 2009 fick jag insikt i inlärandets magiska värld då jag utbildade mig till allmänlydnadsinstruktör på Kungsbacka Brukshundklubb. Sedan dess har jag anordnat ett antal kurser och jag tycker det är lika roligt varje gång. Alla dessa härliga elever med deras intressanta frågor och alla fantastiska hundar och deras personlighet.

Kommentera